Ο Φεβρουάριος μπήκε και για πολλούς είναι ο μήνας του έρωτα καθώς στις 14 υποτίθεται ότι γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Σχεδόν κάθε χρόνο βλέπουμε συλλογές κοσμημάτων, εσωρούχων και όχι μόνο, που σχεδιάζονται ειδικά για αυτή τη μέρα του χρόνου, με στόχο να δώσουν στα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να αναθερμάνουν τα συναισθήματά τους.
Φέτος, μία συλλογή που ήδη είναι διαθέσιμη προς πώληση, προέρχεται από έναν από τους πιο γνωστούς Οίκους του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα ο Marc Jacobs αποφάσισε να συνεργαστεί με τη blogger Zana Bayne, η οποία είναι γνωστή για την προτίμησή της στα δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ, προκειμένου να σχεδιάσει μία σειρά από αξεσουάρ για τα πιο τολμηρά ζευγάρια.
Ανάμεσα στα αξεσουάρ μπορεί κανείς να βρει δερμάτινες χειροπέδες, ένα δερμάτινο μαστίγιο και όχι μόνο, ενώ το κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 60 και 240 ευρώ. Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε couture και ταυτόχρονα spicy διάθεση στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα καταστήματα αλλά και το online shop του Οίκου, όπου πωλείται ήδη η εν λόγω συλλογή.
Διαβάστε ακόμα:
Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια
Do it like a star: Πάρτε ιδέες για stylish σύνολα από τις αγαπημένες σας celebrities
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad