Να πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα αυτά τα Χριστούγεννα

Το The Mall Athens, υποδέχεται τα «Αυθεντικά Χριστούγεννα» και μας ταξιδεύει στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου μέσα από την μαγική διακόσμησή του. Εκατομμύρια γιορτινά λαμπάκια και λαμπερά στολίδια έχουν μετατρέψει το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό. Έως τις 7 Ιανουαρίου, αγαπημένοι χριστουγεννιάτικοι ήρωες, διαδραστικά stages, εργαστήρια παιχνιδιών, κατασκευές και ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης υπόσχονται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων δράσεων, φέτος το The Mall Athens στηρίζει το έργο της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», της διεθνoύς, ανεξάρτητης, ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης, με τη δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου stage στο Επίπεδο 1. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάτε στο περίπτερο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», να ενημερωθείτε για τις δράσεις τους και να μάθετε πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε έμπρακτα.

Γιατί Χριστούγεννα είναι η γιορτή που οι άνθρωποι γιορτάζουν την αγάπη και την προσφορά οπότε ας μπούμε όλοι στο πνεύμα των ημερών και ας βοηθήσουμε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σε αυτό το link ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του The Mall Athens εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

H Gigi Hadid συμμετέχει σε ένα workout και υποστηρίζει κάθε τύπο γυναίκας

Αυτή είναι η πιο ωραία συνταγή για γεμιστό κοτόπουλο για να κάνετε τα Χριστούγεννα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram