Να ένα αξεσουάρ που δεν πιστεύαμε ότι θα έρθει στη μόδα

Αυτή την περίοδο στο Παρίσι πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής. Ακριβώς λοιπόν πριν δούμε τις συλλογές και τις τάσεις για τον επόμενο χειμώνα, οι πιο γνωστοί Οίκοι δείχνουν όλες αυτές τις δημιουργίες στις οποίες μπορούν να απελευθερωθούν, να αγνοήσουν τις τάσεις και να συμπεριφερθούν στα ρούχα λίγο παραπάνω σαν έργα τέχνης, από ότι στις ready-to-wear συλλογές. Παρόλα αυτά είδαμε πως σαν «συνεννοημένοι» αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα αξεσουάρ που δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να έρθει στη μόδα ξανά.

Με βέλο λοιπόν εμφανίστηκαν μοντέλα στις πασαρέλες των Ralph & Russo, Alexandre Vauthier και Chanel δίνοντας στα αντίστοιχα looks κάπως πιο δραματικό χαρακτήρα. Λογικό δεν είναι; Και αν φαντάζεστε ένα βέλο που θυμίζει κάποια γραφική πενθούσα φυσιογνωμία από τον κινηματογράφο, κάνετε λάθος μιας και στην haute couture εκδοχή του, το βέλο δε μοιάζει και πολύ με κάτι τέτοιο. Το Chanel είναι στολισμένο με λουλούδια, το Ralph & Russo είναι ροζ και αυτό του Alexandre Vauthier είναι σαν μια διχτυωτή, χοντρή κορδέλα που δένει γύρω από το κεφάλι.

Getty Images
Getty Images

Να κλείσουμε λέγοντας πως αν θέλετε να φορέσετε κάτι τέτοιο, αλλά δεν είστε fan του βέλου, υπάρχει και άλλο ένα αξεσουάρ που πρότεινε η Maria Grazia Chiuri για τον Dior και δεν είναι άλλη από μια μάσκα φτιαγμένη από λεπτό τούλι που έμοιαζε με οφθαλμαπάτη. Εμείς πάντως, αν μας δινόταν η δυνατότητα, μάλλον θα ήταν ένα από τα πρώτα αξεσουάρ που θα προσθέταμε στη συλλογή μας, και όχι απαραίτητα για να το φορέσουμε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram