Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά της παρουσιάστριας στον πρώην σύζυγό της

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθισε για δεύτερη φορά δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, ως καλεσμένος, και την τρέλανε με την πολυλογία και τις καυστικές του ατάκες. Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής χαίρεται να τον έχει καλεσμένο γιατί περνάει όμορφα μαζί του και την κάνει να γελάει. Μάλιστα δε δίστασε να πει στον Δημήτρη πως πιο πολύ τον χαίρεται ως καλεσμένο παρά ως παρουσιαστή αλλά και να τον ρωτήσει γιατί συμβαίνει αυτό.Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους και ανάμεσα σε πλάκες, πιπεράτες ατάκες και απορίες που δημιούργησαν ντόρο η Ελένη έπαιξε με τον Δημήτρη το παιχνίδι των γρήγορων ερωτήσεων. «Ποιο είναι το ταλέντο που θαυμάζει στους άλλους ανθρώπους;», τον ρώτησε η Ελένη με τον ίδιο να απαντά «Το ότι είναι ψαρωτικοί χωρίς να μιλάνε πολύ. Όταν ένας άνθρωπος δεν μιλάει πολύ, τον θαυμάζω πολύ».

Τότε η παρουσιάστρια ζήτησε ένα παράδειγμα με τον Δημήτρη να μην μπορεί να σκεφτεί γρήγορα. «Σου έχω έναν που δε μιλάει πολύ. Από εκεί, από εσάς είναι. Θα σου έλεγα τον Λάτσιο. Δε μιλάει πολύ», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή την αναφορά της οικοδέσποινας στον Γιάννη Λάτσιο και με μεγάλη δόση χιούμορ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμπλήρωσε: «Έχει αυτό το βλέμμα που γελάει λίγο και λες τώρα με κοροϊδεύει, με απολύει, του άρεσε αυτό που είπα… Δύο βδομάδες περιμένω κύριε Γιάννη! Θα σε πάρω και θα σε πάρω! Εγώ θα σε πάρω στο τέλος! Παιδιά, με συγχωρείστε… δεν το σηκώνει και επειδή ξέρω ότι βλέπει γι’ αυτό. Έχει τα δικά του τώρα, το dancing»!

Δείτε τη συνέχεια και την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Peoplegreece.com