Μια τσάντα Longchamp φτιαγμένη αποκλειστικά για εσάς

Θυμάστε που για μια περίοδο δε θα βλέπατε τις γυναίκες να κρατάνε άλλη τσάντα πέραν από μια Longchamp; Κάτι μας λέει πως αυτό θα γίνει ξανά. Ο γαλλικός οίκος με τις πιο πρακτικές και ταυτόχρονα value for money τσάντες αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό comeback προσφέροντας για το μήνα Μάρτιο τη δυνατότητα προσωποποίησης (personaloization) του πιο κλασικού του μοντέλου, της Pliage.

Διαλέγοντας αρχικά αν επιθυμείτε τη δερμάτινη ή τη nylon εκδοχή της κλασικής τσάντας, στη συνέχεια μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αμέτρητους συνδυασμούς και να τροποποιήσετε το χρώμα της, τη φόδρα της, τα χερούλια της, την χρωματιστή λωρίδα στο κέντρο, ενώ έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρία μεγέθη τσάντας, πορτοφόλι και τσαντάκι-νεσεσέρ. Τέλος, ανάλογα με το ποια εκδοχή διαλέξατε, μπορείτε να αναγράφετε διάτρητα τα αρχικά σας (δερμάτινη), ή να ράψετε με διάφορες γραμματοσειρές το όνομα σας (nylon). Το αποτέλεσμα πέραν από πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό είναι και αρκετά οικονομικό, ιδίως αν επιλέξετε τη Le Pliage nylon. Η μεγαλύτερη τσάντα σε συνδυασμό με το κεντημένο σας όνομα ή αρχικά μπορεί να κοστίσει maximum 118 ευρώ, ενώ η τιμή της αντίστοιχης δερμάτινης εκδοχής μπορεί να αγγίξει τα 475.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Le Pliage εδώ και να την παραγγείλετε online καθ’όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

longchamp le pliage personalization 1

longchamp le pliage personalization 2

Longchamp Σύνταγμα, Βουκουρεστίου 6, 2103258750
Καταστήματα του οίκου θα βρείτε επίσης και σε: Πειραιά, Κηφισιά, Attica, Golden Hall Attica, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας. Δείτε αναλυτικά τη λίστα των καταστημάτων και τα στοιχεία τους εδώ