Μη χάσετε το μεγαλύτερο fashion bazaar που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Είναι κάποιες πρωτοβουλίες που μόνο χαμόγελα μπορούν να μοιράσουν και μας θυμίζουν την ανιδιοτέλεια που θα έπρεπε μας διέπει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Εσείς ποια καλή πράξη θα κάνετε φέτος; Αν αγαπάτε τα ψώνια και δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί ό,τι χρειάζεστε για τις γιορτές, είναι εδώ το Bazaar που χρειάζεστε.

Ο Όμιλος FF Group, διοργανώνει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ένα μεγάλο φιλανθρωπικό Bazaar για την υποστήριξη του έργου της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Το παζάρι, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άγιο Στέφανο, γίνεται με την εθελοντική εργασία των εργαζομένων του FF Group. Τα έσοδα του θα διατεθούν για την υποστήριξη της τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας 115 25 και του Συμβουλευτικού Κέντρου της Ένωσης, που έχει συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής περισσότερων από 7000 ατόμων.

Στο παζάρι, που σίγουρα δεν θα στερείται ποικιλίας, μπορείτε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ από όλα τα επώνυμα brands του Ομίλου, όπως Folli Follie, Nike, Juicy Couture, Calvin Klein, Converse, Ted Baker, UGG, Guess, G-Star Raw, Monnalisa, Samsonite, Shiseido.

Σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, μπορείτε να διαλέξετε τα εορταστικά δώρα των αγαπημένων σας, προσφέροντας παράλληλα ουσιαστικό κοινωνικό έργο.

-Καλυψώ Κανελλοπούλου

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram