Η Kate Middleton φόρεσε Zara και οι Βρετανοί τρελάθηκαν

Splash News / Ideal Image

Η Kate Middleton είναι η αγαπημένη των Βρετανών. Η Δούκισσα του Cambridge είναι όμορφη, έξυπνη, κομψή και προσιτή, καθώς οι εμφανίσεις και η συμπεριφορά της την κάνουν να μοιάζει περισσότερο με μια απλή γυναίκα, παρά για την υποψήφια βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει ξανά και ξανά το ίδιο φόρεμα, υποστηρίζοντας πως όταν κάτι της αρέσει δεν υπάρχει λόγος να το φοράει μία φορά μόνο και στη συνέχεια να το «κρύβει» στη ντουλάπα της, ενώ ο φακός την έχει συλλάβει να φοράει ρούχα και αξεσουάρ που ανήκουν σε πολύ οικονομικά brands, όπως τα Zara.

kate middleton zara
Pinterest

Η είδηση λοιπόν είναι ότι και πάλι εμφανίστηκε με ένα πολύ οικονομικό κομμάτι που θα μπορούσε να αποκτήσει οποιοσδήποτε. Σε μια ανεπίσημη εμφάνισή της λοιπόν ο φακός την απαθανάτισε με ένα καρό παλτό Zara, το οποίο, όπως καταλαβαίνετε έχει γίνει sold out στο e-shop της εταιρείας, αλλά ίσως μπορείτε να το βρείτε σε κάποιο κατάστημα.

zara karo palto

Η Kate το συνδύασε με total black, άνετο σύνολο και μαύρη, δερμάτινη τσάντα. Το καρό άλλωστε είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις αυτής της σεζόν και η Δούκισσα δε θα μπορούσε να μην το δοκιμάσει, μιας και μπορεί τα σύνολά της να είναι ως επί το πλείστον κλασικά, όμως πάντα φροντίζει να είναι in fashion με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Το προσιτό και πολύ χαμηλό προφίλ που κρατάει στο ντύσιμό της τις περισσότερες φορές, είναι ένα από τα στοιχεία που την κάνουν τόσο αγαπητή στους Βρετανούς και όχι μόνο. Αναρωτιόμαστε αν και η Μeghan Markle θα ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram