Η Lara Stone ποζάρει για τον Calvin Klein έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Splash/Smartmagna

H Lara Stone πριν από μερικούς μήνες γέννησε τον γιο της και όπως έχει η ίδια παραδεχτεί, το να επαναφέρει τη σιλουέτα της της δημιούργησε ιδιαίτερο άγχος. Το 30χρονο μοντέλο, όσο ήταν έγκυος, δεν μπορούσε να μην ενδίδει σε πειρασμούς και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, μετά την εγκυμοσύνη, της πήρε χρόνο να αποκτήσει και πάλι τις παλιές διατροφικές της συνήθειες.

Μάλιστα είπε πως δέχτηκε αρκετή πίεση για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που της προκάλεσε πολύ άγχος και είχε επιπτώσεις στην ψυχολογία της. «Παρόλο που είχα ομαλή εγκυμοσύνη, ένιωθα άσχημα για το σώμα μου και δεν μπορούσα να χαρώ αυτό που συνέβαινε. Τελικά όμως το πιο σημαντικό πράγμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι το να μεγαλώσεις σωστά τον άνθρωπο που έχεις μέσα σου. Αυτό είναι το πιο μεγάλο θαύμα στον κόσμο. Η πίεση για να δείχνεις υπέροχη είναι τεράστια, όμως το να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης σε λίγες μέρες δεν είναι φυσικό» δήλωσε, μιλώντας σχετικά με το θέμα.

Έχοντας λοιπόν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά, ήρθε η ώρα να θαυμάσει το κοινό το αποτέλεσμα των κόπων της. Έτσι πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Calvin Klein η οποία θυμίζει τα 1990s και τη διάθεση που είχαν οι all time classic καμπάνιες εκείνων των χρόνων. Φοράει τα jeans του Οίκου, ενώ σε όλες τις φωτογραφίες η κοιλιά της είναι ακάλυπτη και πραγματικά δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πως αυτή η γυναίκα έγινε μητέρα στο πρόσφατο παρελθόν. Την πανέμορφη Lara απαθανάτισαν οι Mert Alas και Marcus Piggot και το αποτέλεσμα πραγματικά κόβει την ανάσα και θυμίζει σε όλες τις εγκυμονούσες, πως το σώμα τους μπορεί να επανέλθει πλήρως αν το θέλουν και το προσπαθήσουν αρκετά.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο κόστισε το γαμήλιο look της Βίκυς Καγιά;

Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Stella McCartney

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad