Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Stella McCartney

Η Kate Moss είναι το πιο διάσημο μοντέλο όλων των εποχών και έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους δημιουργούς από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι σήμερα. Αυτή τη φορά μας απασχόλησε η συνεργασία της με τη βρετανίδα Stella McCartney και πιο συγκεκριμένα, η καμπάνια που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Πρωταγωνίστρια της εν λόγω καμπάνιας λοιπόν είναι η Kate Moss η οποία ποζάρει στον φακό των Mert Alas και Marcus Piggott για τη συλλογή της Stella McCartney για το φθινόπωρο του 2014. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες συνεργάζονται, καθώς πλέον τις συνδέει και προσωπική φιλία, γεγονός που ίσως έχει παίξει τον ρόλο του, στο άψογο αποτέλεσμα που αντικρύσαμε μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από την καμπάνια.

Έτσι είδαμε τη Moss να φοράει φορέματα, γυαλιά ηλίου, brogues αλλά και όλα τα νέα αξεσουάρ με τα υπερμεγέθη αστέρια, που έχει σχεδιάσει η Stella McCartney, περιτριγυρισμένη από… φερμούαρ, σε ένα σκηνικό σχεδόν σουρεαλιστικό.

Είναι το έβδομο διαφημιστικό project που φέρνουν εις πέρας μαζί οι δύο γυναίκες, και μάλιστα αυτή τη φορά το styling επιμελήθηκε η ίδια η McCartney. Έτσι, έχοντας δει και τις προηγούμενες συνεργασίες τους, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως η τελευταία, είναι πραγματικά η καλύτερή τους.

Διαβάστε ακόμα:

Styling tips by Netrobe.com: Ποια είναι τα must-haves της παραλίας;

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα