Ο Christophe Lemaire αφήνει τον Οίκο Hermès

Ο Christophe Lemaire για τέσσερα χρόνια παρέμεινε στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Hermès και όπως θα έχετε παρατηρήσει αν παρακολουθείτε τη μόδα αλλά και τον Οίκο ειδικότερα, η δουλειά του ήταν κάτι παραπάνω από καλή.

Πρόσφατα λοιπόν ανακοινώθηκε πως θα αφήσει τη θέση που είχε, γεγονός που μάλλον δεν περιμέναμε γιατί η απ’ όσο ήταν γνωστό, η συνεργασία του δημιουργού με τον ιστορικό Οίκο ήταν άψογη. Όπως βέβαια ανακοίνωσε ο ίδιος δεν έχει καμία διαφορά, ούτε και κάποιο «παράπονο» από τους συνεργάτες του, όμως αποφάσισε πως πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με την προσωπική του σειρά ρούχων που κυκλοφορεί για άνδρες και γυναίκες.

«Το να δουλέψω με ταλαντούχους ανθρώπους μέσα σε ένα τόσο δημιουργικό περιβάλλον ήταν για ‘μένα τιμή. Είμαι περήφανος για όλα όσα έχω καταφέρει μαζί με την ομάδα μου αλλά θέλω να αφιερωθώ πλήρως στη δική μου σειρά που βρίσκεται ακόμα στην αρχή της» δήλωσε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα.

Και ο Axel Dumas όμως, CEO του Hermès, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον δημιουργό επισημαίνοντας πως η αισθητική του πραγματικά ανανέωσε τον Οίκο και κλείνοντας του ευχήθηκε τα καλύτερα για το επαγγελματικό του μέλλον.

Η τελευταία συλλογή του Christophe Lemaire για τον Hermès θα είναι για την Άνοιξη του 2015 και θα παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον προσεχή Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμα:

10 κόκκινα βερνίκια για να αντιγράψετε το μανικιούρ της Μαρίας Ηλιάκη

Check-in: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα