Η Jennifer Lopez κυκλοφορεί τη δική της σειρά με παπούτσια

Λίγους μήνες αφότου έγινε γνωστό πως η Jennifer Lopez είναι το νέο πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια του brand, Coach, και συγκεκριμένα για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020, η λατινά σταρ μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στα social media πως σε συνεργασία με τη DSW, κυκλοφορεί τη δική της σειρά με παπούτσια.

Στην ανάρτηση που έκανε η J.Lo στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι κυκλοφορώ τη δική μου σειρά παπουτσιών που ονομάζεται: JLO JENNIFER LOPEZ».

Η ίδια, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε για αυτή τη συνεργασία είπε: «Υπάρχουν πολλές διαφορετικές φάσεις που έχω βιώσει στη καριέρα και αυτό ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να παρουσιάσω μέσα από τη καινούργια μου collection»

«Αυτή η collection αντιπροσωπεύει τρεις πόλεις οι οποίες έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό που έχω γίνει σήμερα: τη Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Miami», ολοκλήρωσε η star.

Τα πρώτα σχέδια θα είναι διαθέσιμα για αγορά τον Μάρτιο και η υπόλοιπη collection θα κυκλοφορήσει προς το τέλος της άνοιξης.