Η Φαίη Σκορδά φόρεσε τα παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε μας look

Instagram @fayskorda

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν όλες όσες σκέφτονται τι θα φορέσουν την επόμενη ημέρα από το προηγούμενο βράδυ καθώς θέλουν το look τους να είναι προσεγμένο και όχι της τελευταίας στιγμής. Όπως κάνουν δηλαδή οι γυναίκες που ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία και οι οποίες κοιτούν κάθε πρωί την ανοιχτή ντουλάπα με απορία χωρίς να ξέρουν τι θα φορέσουν.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε όμως, ο πρωταρχικός σας στόχος είναι ένας. Να προσθέσετε στη συλλογή σας όλα τα must have κομμάτια για να ντύνεστε εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση. Ένα από τα πρώτα items στα οποία αξίζει να επενδύσετε είναι τα παπούτσια και για αυτή την εποχή χρειάζεστε σίγουρα ένα ζευγάρι ankle boots.

Ευτυχώς για εμάς, η Φαίη Σκορδά φόρεσε το ιδανικό ζευγάρι ankle boots, το οποίο μάλιστα ταιριάζει με τα πάντα. Τα μποτάκια αυτά είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για τα every day σύνολα μας καθώς μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς. Με denim και υφασμάτινα παντελόνια, φούστες και φορέματα σε κάθε μήκος, αλλά και ολόσωμες φόρμες.

Βρείτε τα ankle boots της παρουσιάστριας εδώ:

Ankle boots Kendall & Kylie Haralas 145,00 €