Πρίγκιπας Harry: Η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην εποχή που κανείς δεν γνώριζε ακόμα για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Splash News

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα φετινά βραβεία WellChild 2019, μια τελετή που διοργανώνεται με σκοπό να τιμηθούν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά –απειλητικά για τη ζωή τους- προβλήματα υγείας, αλλά και οι θεραπευτές τους.

Ο Δούκας του Sussex, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε συγκινημένος στην εγκυμοσύνη της Meghan Markle, λέγοντας πως πέρυσι τέτοια εποχή γνωρίζανε πως θα γίνουν γονείς, χωρίς ωστόσο να το έχουν αναφέρει σε κανέναν.
«Πέρυσι, όταν εγώ και η γυναίκα μου είχαμε δώσει το παρόν (στα βραβεία) γνωρίζαμε πως περιμέναμε το πρώτο μας παιδί, χωρίς να το γνωρίζει κάποιος» δήλωσε βουρκωμένος και πρόσθεσε: «Θυμάμαι πως κρατούσα το χέρι της Meghan πολύ σφιχτά, οι δυο μας σκεφτόμασταν πως θα ήταν το να γίνουμε γονείς μια μέρα. Και πόσω μάλλον πώς θα το προστατεύαμε σε περίπτωση που αντιμετώπιζε κάποια πρόκληση όταν γεννιόταν ή αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας με την πάροδο του χρόνου».

Ο πρίγκιπας Harry χρειάστηκε να σταματήσει για λίγο καθώς είχε φορτιστεί αρκετά συναισθηματικά. Ο κόσμος άρχισε να τον χειροκροτεί και εκείνος στη συνέχεια πρόσθεσε πως το να δώσει το παρόν στο συγκεκριμένο event σήμαινε πολλά για εκείνον.

Ο Harry είναι υποστηρικτής την οργάνωσης Wellchild από το 2007.