Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια μόδας που φωτογραφίζεται μέσω Facetime

Daniele Venturelli/Getty Images

Εάν υπάρχει ένα μάθημα που έχουμε μάθει όλοι μας αυτή την περίοδο της καραντίνας είναι πως θα πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε πάντα στις νέες καταστάσεις.

Ανάμεσα σε όσους προσπαθούν να περάσουν παραγωγικά τον χρόνο τους και να συνεχίσουν την ζωή τους με όποιον τρόπο γίνεται είναι και ο σχεδιαστής μόδας Simon Porte Jacquemus. Ο πρωτοπόρος και τόσο ταλαντούχος σχεδιαστής μάλιστα αποφάσισε να φωτογραφίσει τη νέα του καμπάνια ακόμα και αν ο ίδιος και τα μοντέλα του βρίσκονται στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, με την πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας και του Facetime, η Bella Hadid πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια του Jacquemus. Το top model πόζαρε στον φακό κρατώντας τις νέες τσάντες του σχεδιαστή αλλά και τα μεγάλα ψάθινα καπέλα που έχει δημιουργήσει και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη καμπάνια μόδας που φωτογραφίζεται μέσω Facetime.

Εξίσου πολύτιμη βοήθεια ήταν εκείνη του Pierre-Ange Carlotti, ο οποίος καθοδήγησε σκηνοθετικά το μοντέλο. Σε αυτή την ιδιαίτερη φωτογράφιση δεν υπήρχαν άλλοι συντελεστές, όπως στιλίστες, ενώ ο Jacquemus επέβλεπε και έδινε ιδέες.