Αλίκη Κατσαβού: Τι αποκάλυψε για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά
Instagram @alikikatsavou

Έχουν περάσει δυόμιση μήνες από τη στιγμή που ένας αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή με την οικογένεια του να προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή και την καθημερινότητα.

Η σύζυγος του ηθοποιού μάλιστα, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στην εκπομπή «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συμβαίνει με τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά αλλά και ποια είναι η σχέση της με τις κόρες του. Όπως είπε και η ηθοποιός δεν τίθεται λόγος ανοίγματος διαθήκης, καθώς ο Κώστας Βουτσάς δεν έφυγε κάποια διαθήκη.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού «Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την οικογένεια, ευτυχώς, είμαστε όλοι αγαπημένοι. Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος. Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του. Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά»

«Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε όλες αγαπημένες μεταξύ μας. Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος» (…) «Είναι δίπλα μου, όπως είμαι κι εγώ. Η Θεοδώρα και η Νίκη, όπως κι εγώ, έχουμε παιδιά παρόμοιας ηλικίας και επιθυμούμε και οι τρεις να αναπτύξουν σχέση μεταξύ τους»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα