Οι τάσεις της Gen Z που θα φορέσουμε όλες το 2023
Credit: enyaumanzor/Instagram

Κάπου ανάμεσα στη διάθεση για ειρωνεία και την ανάγκη να ξεφύγει από τη μονοτονία και την πεζή πραγματικότητα, η Gen Z έχει πάει το coolness σε άλλο επίπεδο. Η εν λόγω γενιά υιοθετεί μια σειρά από έννοιες και στιλ που μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε, αλλά που αναπόφευκτα θέλουμε να αντιγράψουμε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι είναι μια από τις γενιές με το πιο ενδιαφέρον στιλ.

Η μόδα της Gen Z γενιάς είναι ο τέλειος συνδυασμός των νέων trends με το vintage, με τις κυρίαρχες τάσεις να είναι ό,τι περίπου είχαμε απορρίψει στο παρελθόν ως μη cool, υπερβολικό, ή κιτς. Αν μάθαμε κάτι από τις τελευταίες τάσεις που ανέδειξε η Gen Z, είναι ότι επιτέλους στρεφόμαστε στη μόδα για αυτό που είναι: μια καθαρή αντανάκλαση της προσωπικότητάς μας και όχι απλώς προτάσεις των σχεδιαστών που ακολουθούμε κατά γράμμα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα trends που φορούν οι Gen-Zers το 2023. Σίγουρα θα τα φορέσουμε κι εμείς οι millenials και γιατί όχι και οι μεγαλύτεροι.

Blockette

Είναι το πιο άτακτο αλλά cool αδερφάκι του athleisure, που περιλαμβάνει το coquette στιλ στην ανδρική εκδοχή του, το bloke-core. Αγαπημένο trend της Bella Hadid, μοιάζει να αγνοεί την αισθητική και εστιάζει στην άνεση. Αθλητικά τοπ συνδυάζονται με καρό μαθητικές φούστες, chunky sneakers, μακριές κάλτσες και θηλυκές λεπτομέρειες (όπως κορδέλες στα μαλλιά).

To νέο business-casual

Τα looks αυτά έχουν κάτι από μαθήτρια και οικονομολόγο της Wall Street και είναι ο ορισμός του σύγχρονου ανδρόγυνου.

Rom-Comcore

Εμφανίσεις που εμπνέοντα από τις ηρωίδες των ρομαντικών κομεντί των 00s γίνονται η απόλυτη έμπνευση για φέτος.

Sleazy grunge

Όταν το Indie Sleaze συνάντησε το Grunge τα σύνολα έγιναν πιο χαλαρά και ανεπιτήδευτα cool. Μια πιο χαλαρή εκδοχή του punk με πολύ μαύρο και leather.

Graphic Irony

H Gen Z δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει όσα θέλει μέσα από ειρωνικά μηνύματα στα ρούχα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα