5 τάσεις που ταιριάζουν σε όλες και μπορούν να φορεθούν σε κάθε ηλικία
Credit: Renia Jaz/Instagram

Υπάρχει άραγε άλλη ερώτηση που να μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας όσο το «δεν είσαι πολύ μεγάλη για να το φορέσεις»; Μάλλον όχι. Ειδικά όταν είμαστε εμείς οι ίδιες που κάνουμε την ερώτηση στον εαυτό μας, καθώς κοιτάζόμαστε στον καθρέφτη. Έρχεται ένα σημείο στη ζωή των ανθρώπων και ειδικά γυναικών, που αρχίζουν να αναρωτιούνται αν κάτι που αγαπούν εξακολουθεί να είναι «κατάλληλο για την ηλικία τους» -είτε είναι ένα moto jacket είτε μια μίνι φούστα.

Εδώ, στο InStyle, είμαστε υπέρ του να φοράτε ό,τι θέλετε, όσες περιστροφές γύρω από τον ήλιο κι αν έχετε ζήσει. Η μόδα και το στιλ είναι τρόπος έκφρασης και κανείς δεν μπορεί να μας περιορίσει από το να εκφράσουμε τον εαυτό μας μέσα από το ντύσιμό μας. Αν κάτι σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα όταν το φοράτε, τότε φορέστε το!

Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ποιά κομμάτια δεν θα έπρεπε να σας προκαλούν δεύτερες σκέψεις.

Το bomber

Το bomber τζάκετ μπορεί αποδεδειγμένα να φορεθεί με στιλ από όλες τις ηλικίες, χωρίς δεύτερη σκέψη.

To leather

Το δέρμα είναι διαχρονικά κομψό και αριστοκρατικό. Ένα τέτοιο κλασικό κομμάτι σε μια γκαρνταρόμπα λέμε πως «είναι επένδυση» και ένας από τους λόγους είναι πως μπορεί να μας συντροφεύσει όλη μας τη ζωή.

To color blocking

Ο συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων ταιριάζει σε όλες.

Οι παγιέτες

Οι παιχνιδιάρικες παγιέτες αν φορεθούν σωστά χαρίζουν λάμψη σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την δεκαετία την οποία διανύει.

To ροζ

Το ροζ μπορεί να είναι girly, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι απαγορευτικό για μεγαλύτερες γυναίκες. Ας ξεπεράσουμε τις ταμπέλες που τόσα χρόνια μας περιορίζουν τη δημιουργικότητα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα