Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Credit: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/Instagram

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Την χαρμόσυνη είδηση τη έκανε γνωστή η διαδικτυακή περσόνα  Soula glamorous η οποία ανέβασε μία φωτογραφία που φαίνονται βρεφικά παπουτσάκια και γράφει: «It’s a boy! Το πρώτο αγόρι της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει».

Την ημέρα που αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της είχε ανεβάσει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram που αποκάλυπταν την στρογγυλή κοιλίτσα της.

Τις φωτογραφίες συνόδευε το κείμενο αυτό:

ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου” έγραψε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πρόσθεσε:

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει”.

Να είναι τυχερός ο μικρός μπέμπης τους και υγιής!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα