Γιατί έκαψαν εκατοντάδες εσώρουχα έξω από υποκατάστημα της Victoria’s Secret στην Αμερική;
Pixel Formula

Λίγο καιρό αφότου έγινε γνωστό γνωστό πως η Victoria’s Secret πωλήθηκε από την ιδιοκτήτρια εταιρεία της, L Brands για 525 εκατομμύρια δολάρια στην στη Sycamore Partners, έρχεται στο φως μη νέα αποκάλυψη που αφορά το δημοφιλές brand εσωρούχων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, πριν από λίγες μέρες, σε κάδο απορριμάτων που βρίσκεται κοντά στο υποκατάστημα του γνωστού brand στο Colorado βρέθηκαν πεταμένα και καμένα εκατοντάδες εσώρουχα.

[ap-read-more post=”644231″]

Η Melanie Gelinas, μια κάτοικος που ζει στον ακριβώς από πάνω όροφο του καταστήματος, είπε σε δηλώσεις της: «Kάηκαν  εκατοντάδες σουτιέν και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ότι το είδα αυτό, ήταν: Τι σπατάλη, όλα τα αποθέματα πηγαίνουν σε μία χωματερή. Θα μπορούσαν να είχαν πάει σε ένα καταφύγιο αστέγων ή ένα καταφύγιο γυναικών».

Μέτα από αυτό το περιστατικό,  εκπρόσωπος της Victoria’s Secret δήλωσε: «Λυπούμαστε για το πώς μπορεί να φάνηκε αυτό. Επειδή αυτό το κατάστημα έκλεισε, καταστρέψαμε δείγματα προϊόντων, ανάμεσα τους και τα σουτιέν από τα fitting rooms. Τα υπόλοιπα αποθέματα ανακατανεμήθηκαν σε άλλα καταστήματα».

Όπως αναφέρει το Waste & Resources Action Programme (πρόγραμμα δράσης για τα απόβλητα) το 2016 και μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο 300.000 τόνοι ρούχων αποστάλθηκαν σε χώρο υγειονομικής ταφής. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ασκηθεί πιέσεις στη βιομηχανία της μόδας έτσι ώστε να βελτιώσει τα οικολογικά της διαπιστευτήρια.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα