Η Cindy Crawford μιλά για τον θάνατο του αδερφού της: «Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια τέτοια απώλεια, δεν θεωρείς ότι η ζωή είναι δεδομένη»

instagram@cindycrawford

Με αφορμή τη νέα της φιλανθρωπική καμπάνια, Give Blood To Give Time, η οποία έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να δωρίσει αίμα για τους ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, η Cindy Crawford παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο InStyle.com, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο της παιδικής της ηλικίας, όταν έχασε τον μικρότερο της αδερφό, Jeff από λευχαιμία.

Η ίδια εκμυστηρεύεται πως την μέρα που ο αδερφός της έφυγε από τη ζωή, θυμάται πως μαζί με την οικογένεια της στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς και έκλαιγαν μαζί για ώρες. Μέτα όμως από αυτό το περιστατικό, όταν έπρεπε να επιστρέψει στο σχολείο, το κλίμα μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων ήταν λίγο αμήχανο γιατί ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν πως να την αντιμετωπίσουν και πως έπρεπε να διαχειριστούν αυτό το θλιβερό περιστατικό:

«Είναι πολύ περίεργο όταν χρειάζεται να επιστρέψεις ξανά στο σχολείο. Κανείς δεν ξέρει τι να σου πει, ούτε και οι δάσκαλοι γιατί ως κοινωνία αισθανόμαστε πολύ άβολα να μιλάμε για τους θανάτους και τη θλίψη που αυτοί προκαλούν».

Η ίδια στη συνέχεια προσθέτει: «Πιστεύω πως όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια τέτοια είδους απώλεια, σε τόσο νεαρή ηλικία, δεν παίρνεις τη ζωή ως δεδομένη, όπως θα έκανε κάποιος που μπορεί να μην έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο».