Search
Close this search box.
The Berkeley & Manolo Blahnik: Πολυτέλεια εμπνευσμένη από τη Μαρία Αντουανέτα
Credit: The Berkeley

Το εμβληματικό ξενοδοχείο του Λονδίνου The Berkeley συνεργάζεται με τον θρυλικό σχεδιαστή παπουτσιών για να δημιουργήσουν ένα πολυτελές μενού εμπνευσμένο από τη Γαλλίδα βασίλισσα, με αφορμή τη μεγάλη έκθεση του V&A.

Ο κόσμος της υψηλής μόδας συναντά την πολυτελή φιλοξενία σε μια νέα, θεαματική συνεργασία που φέρνει στο προσκήνιο το πνεύμα της απόλυτης κομψότητας και υπερβολής. Tο ξενοδοχείο The Berkeley στο Knightsbridge του Λονδίνου ένωσε τις δυνάμεις του με τον θρυλικό σχεδιαστή παπουτσιών Manolo Blahnik για να δημιουργήσουν ένα μενού cocktail και γλυκών εμπνευσμένο από τη Μαρία Αντουανέτα.

Η συνεργασία αυτή έρχεται να συμπέσει με τη μεγάλη έκθεση του μουσείου V&A (Victoria and Albert Museum) για την επιρροή της Γαλλίδας βασίλισσας στο στιλ, την οποία ο Blahnik χορηγεί.

Credit: The Berkeley

«Manolo’s Martini»: Μόδα και Γεύσεις

Το θεματικό μενού, με τίτλο «Cakes & Cocktails fit for a Queen» (Γλυκά & Cocktails κατάλληλα για μια Βασίλισσα), σερβίρεται στον ιδιωτικό χώρο Snug του The Berkeley Bar, έναν χώρο ντυμένο σε ροζ αποχρώσεις που θυμίζει τις ίντριγκες της αυλής των Βερσαλλιών.

Το μενού αντλεί έμπνευση τόσο από τη ζωή της Μαρίας Αντουανέτας όσο και από τις προσωπικές προτιμήσεις του Blahnik, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τη βασίλισσα, έχοντας σχεδιάσει τα παπούτσια για την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 2006 Marie Antoinette της Σοφία Κόπολα.

Credit: The Berkeley

Ανάμεσα στις δημιουργίες ξεχωρίζουν:

Manolo’s Martini: Το αγαπημένο ποτό του σχεδιαστή, φτιαγμένο με βότκα Grey Goose, περγαμόντο, κερί μέλισσας και άνθος πορτοκαλιάς—μια αναφορά στο καθημερινό τελετουργικό μπάνιου της Μαρίας Αντουανέτας με άρωμα πορτοκαλιάς.

La Reine Privée: Ένα cocktail με θεατρικά στοιχεία, με «αέρα κρουασάν».

The Versailles Spritz: Ένας συνδυασμός βότκας και ροζέ.

Προσωπική Εμπειρία Βασιλικής Πολυτέλειας

Η εμπειρία προσφέρεται σε ιδιαίτερο, οικείο περιβάλλον, αντανακλώντας την προτίμηση της Μαρίας Αντουανέτας για μικρές συγκεντρώσεις.

Κάθε συνεδρία φιλοξενεί έως και έξι άτομα σε τρεις καθημερινές ζώνες ώρας (12:00, 14:00 και 16:00), με τον ιδιωτικό χώρο Snug να κρατείται αποκλειστικά για την παρέα σας.

Το The Berkeley προσφέρει, επιπλέον, ένα πακέτο διανυκτέρευσης (με κόστος από 1.020 λίρες ανά διανυκτέρευση) που περιλαμβάνει δύο εισιτήρια για την έκθεση του V&A, σαμπάνια κατά την άφιξη και αγγλικό πρωινό. Η προσφορά στοχεύει τους επισκέπτες του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της «πιο μοδάτης εποχής της πόλης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ξενοδοχείο.

Ο Manolo Blahnik δήλωσε σχετικά: «Το The Berkeley είναι ένας φάρος πολυτέλειας στο Λονδίνο και είμαι ενθουσιασμένος που γιορτάζουμε τη συνεργασία μας με αυτήν την εξαιρετική συλλογή γλυκών και cocktails εμπνευσμένων από τη Μαρία Αντουανέτα. Είναι ένας απολαυστικός τρόπος να ζωντανέψουμε το πνεύμα της κομψότητας, της απόλαυσης και της δημιουργικότητάς της».

Σημείωση: Η εμπειρία “Cakes & Cocktails fit for a Queen” ξεκίνησε στις 19 Σεπτεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα