Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»υποδέχεται τη Sun of a Beach!

Η Sun of a Beach, το γνωστό premium brand, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας νέου καταστήματος στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! Πλέον, οι επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών θα έχουν την ευκαιρία να βρουν στο κατάστημα Sun of a Beach μια μεγάλη ποικιλία 100% χειροποίητων προϊόντων άριστης ποιότητας, κατασκευασμένων από εξαιρετικές πρώτες ύλες!

 

Πετσέτες θαλάσσης, beach και travel bags, swimwear, αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους σε μοντέρνα σχέδια και ιδιαίτερα χρώματα, εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι και τις καταγάλανες ελληνικές παραλίες, είναι μερικά από τα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών του καταστήματος.

Η Μελίνα Πίσπα και Έλλη Ρούντου, ιδρύτριες της Sun of a Beach, δήλωσαν σχετικά: «Πρωταρχικός μας στόχος, πριν περίπου 10 χρόνια, ήταν να δημιουργήσουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι. Με τη δημιουργία του καταστήματος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μία μικρή γεύση από τη μαγεία των ελληνικών νησιών».

Το νέο κατάστημα, που σχεδίασαν σε minimal industrial αισθητική οι designers Νεφέλη Παπακυριακοπούλου και Ζαΐρα Φαληρέα, βρίσκεται στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου.

 

 

 

Πληροφορίες:

Κατάστημα Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»: intra schengen

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: 06.00 – 22.00

Ιστοσελίδα: www.sunofabeach.com

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα