Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τα ρούχα της Victoria Beckham

H Victoria Beckham εκτός από καταξιωμένη -πλέον- σχεδιάστρια μόδας είναι και μία γυναίκα με έντονες ευαισθησίες. Αυτό απέδειξε με την τελευταία φιλανθρωπική κίνηση που έκανε και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Η πρώην posh spice λοιπόν αποφάσισε να χαρίσει κομμάτια από την προσωπική της γκαρνταρόμπα στην οργάνωση Mothers2mothers η οποία αποτελείται από μητέρες που έχουν προσβληθεί από τον ιο HIV και ασχολούνται με την εκπαίδευση των γυναικών στην Αφρική έτσι ώστε να μη μεταδίδεται ο ιός από τη μητέρα στο παιδί .

Σε συνεργασία λοιπόν με το Outnet αλλά και με την υποστήριξη του γνωστού Οίκο δημοπρασιών, Christie’s, o οποίος ανέλαβε να εκτιμήσει τα κομμάτια, 600 ρούχα και αξεσουάρ από την πολύ πλούσια προσωπική συλλογή της Victoria θα πωληθούν από τις 20 μέχρι τις 25 Αυγούστου. 

«Γέλασα πολύ όσο αναζητούσαμε τα κατάλληλα κομμάτια μέσα στη ντουλάπα μου. Τα περισσότερα από αυτά σημαίνουν πολλά για μένα και μου θυμίζουν διάφορα περιστατικά από τη ζωή μου. Κάποια ρούχα μάλιστα έχουν σχεδιάσει γνωστοί δημιουργοί αποκλειστικά για μένα, απλώς νομίζω πως ήρθε η ώρα να τα φορέσει και κάποιος άλλος. Αποφασίσαμε να μιλήσουμε με το Outnet γιατί έχει πολύ καλή φήμη και ήταν για εμάς ο ιδανικός συνεργάτης για να αφυπνίσουμε τον κόσμο και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό», δήλωσε η ίδια η Victoria σε συνέντευξη που έδωσε σχετικά με το θέμα.

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε τα κομμάτια της δημοπρασίας μπορείτε να επισκεφθείτε το Theoutnet.com/vbcharitysale

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τη Μαρία Ηλιάκη με το πιο ωραίο girly μαγιό

Η Olivia Palermo φοράει τις φθινοπωρινές τάσεις πριν από όλους