Δείτε τη Μαρία Ηλιάκη με το πιο ωραίο girly μαγιό

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια από τις αγαπημένες μας γιατί το στιλ της είναι από τα καλύτερα στην εγχώρια showbiz. Σχεδόν όλα της τα σύνολα είναι παράδειγμα προς μίμηση γι’ αυτό και σας προτείνουμε πολύ συχνά να τα αντιγράψετε.

Αυτή την φορά την προσοχή μας τράβηξε το μαγιό που επέλεξε να φορέσει ενώ χαλαρώνει, περνώντας τις διακοπές της στη Μάνη, και μας έδωσε όλες τις πληροφορίες μέσω του προσωπικού της blog www.mariailiaki.gr. Πρόκειται για ένα ροζ μπικίνι, το πάνω μέρος του οποίου είναι στράπλες, όπως προστάζουν οι τελευταίες τάσεις της μόδας, ενώ το κάτω διαθέτει straps στο πλάι, πράγμα που σημαίνει ότι κολακεύει ιδιαίτερα όλες τις σιλουέτες. Επιπλέον είναι πολύ girly λόγω της ροζ απόχρωσής του, αλλά χωρίς να είναι γραφικό και μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες και τους σωματότυπους. Μην ξεχνάτε ακόμα, ότι τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν πολύ και με το μαύρισμά σας, το οποίο βέβαια πρέπει να επιτυγχάνεται με συνετή έκθεση στον ήλιο.

Το μαγιό που αγαπήσαμε λοιπόν, ανήκει στην εταιρεία Karavan και αν δεν έχετε ξεκινήσει τις διακοπές σας ήδη προλαβαίνετε να το αποκτήσετε.

Διαβάστε ακόμα:

Beautiful life: Τι έκανε η Kim Kardashian την τελευταία εβδομάδα;

Η Olivia Palermo φοράει τις φθινοπωρινές τάσεις πριν από όλους

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα