Δείτε το αγαπημένο κολιέ της Sarah Jessica Parker

Είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και fashion icons. Κάθε της εμφάνιση είναι ένα μάθημα στιλ για όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας. Η Sarah Jessica Parker, τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και σε άλλους τομείς. Έτσι αρχικά λάνσαρε την προσωπική της σειρά παπουτσιών, η οποία μας ενθουσίασε και μάλιστα γνωρίζει πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια είχαμε διαβάσει πως θα σχεδιάσει μία τσάντα για τον Fendi, αυτή τη φορά όμως δε θα αναφερθούμε σε ένα της νέο εγχείρημα, αλλά σε ένα κομμάτι που λατρεύει και που δε φέρει τη δική της υπογραφή.

sarah jessica parker, kolie larkspur&hawk 2

Για την ακρίβεια δε μιλάμε για ένα κομμάτι, αλλά για δύο. Είναι τα κολιέ του Οίκου Larkspur & Hawk από τη συλλογή μάλιστα που έχει σχεδιάσει η ιδρύτριά του, Emily Satloff. Έχουν πολύ ρομαντική διάθεση και είναι κατασκευασμένα από λευκόχρυσο και λευκό τοπάζι και ο φωτογραφικός φακός έχει ήδη συλλάβει τη Sarah Jessica Parker να τα φοράει σε αρκετές εμφανίσεις της και να τα συνδυάζει τόσο με βραδινά, όσο και με πιο casual ρούχα.

«Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που η Sarah Jessica Parker φοράει τα κοσμήματά μας, είτε με cocktail φορέματα, είτε με jeans. Ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει σύγχρονα κομμάτια με vintage και το αποτέλεσμα μας ενθουσιάζει όλους» είπε η Satloff.

kolie larkspur&hawk

Σε περίπτωση πάντως που αναρωτιέστε για το κόστος τους, να σας ενημερώσουμε ότι ξεπερνούν τις 5000 ευρώ και μπορείτε να δείτε τόσο αυτά, όσο και τα υπόλοιπα κομμάτια του Οίκου εδώ. 

Διαβάστε ακόμα:

Best of: Δείτε τα καλύτερα θέματα του InStyle.gr για αυτήν την εβδομάδα