Samantha is back! Με αφορμή την προσθήκη της Kim Cattrall στην παρέα του And Just Like That… θυμόμαστε μερικές από τις πιο επικές εμφανίσεις της από το SATC
Photo by Emma McIntyre/WireImage

Για πολλούς η Samantha ήταν ο καλύτερος χαρακτήρας του Sex and the City.

Μην μας πείτε ότι εσείς δεν χωρίσατε ποτέ ρόλους και δεν ταυτιστήκατε με τους χαρακτήρες της πιο κοσμοπόλιταν τηλεοπτικής κοριτσοπαρέας. Στη δικιά μου παρέα πολλάκις ήθελαν να μου φορτώσουν την Carrie λόγω επαγγελματικού προσανατολισμού, ωστόσο εγώ πάντα ήθελα να μοιάσω στην Samantha. Τόσο ανεξάρτητη, ώριμη και σοφή, με αυτοπεποίθηση και τέλειο στιλ…

Η Samantha ήταν το πρώτο πραγματικό sex, age και body positive είδωλο που γνώρισε η σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Όταν η είδηση ότι το αγαπημένο μας SATC μετά από 6 σεζόν και δύο ταινίες, θα επέστρεφε στις οθόνες μας με μια σειρά σίκουελ έκανε το γύρω του διαδικτύου όλες αναφωνήσαμε με χαρά και ανυπομονησία. Ακόμα κι εκείνες που δεν το παραδέχονται. Ελάτε κορίτσια… μεταξύ μας! Δεν είναι η πιο βαθυστόχαστη σειρά, αλλά είναι κλασικό guilty pleasure και δε χρειάζεται να εστιάζετε στο guilt (σ.σ. ενοχή) αλλά στο pleasure (σ.σ. ενοχή). Όπως και να ‘χει, η πρώτη σεζόν μάς άφησε και καλά και κακά. Προφανώς και η σεροτονίνη μας χτύπησε κόκκινο που ξαναβλέπαμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες επί της οθόνης να συνεχίζουν τις ζωές τους, ωστόσο ο θάνατος του Big στο πρώτο επεισόδιο και η απουσία της Samantha ήταν μαχαίρια στην καρδιά. Και ειδικά το τελευταίο, μας απογοήτευσε.

Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για κόντρα μεταξύ της Sarah Jessica Parker και της Kim Cattral. Έπειτα ήρθαν οι δηλώσεις της Catrall για να επιβεβαιώσουν ότι μεταξύ τους δεν ήταν ποτέ φίλες, παρά συνεργάτιδες. Μάλιστα η Catrall σημείωσε ότι η Parker θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική γενικώς στη μεταξύ τους σχέση και πως δεν της έγινε ποτέ πρόταση να συμμετάσχει στο And Just Like That… Κάπου εκεί μας έπεσε το σαγόνι. Γιατί η παραγωγή προτίμησε να πάρει το ρίσκο να δυσαρεστήσει τους φάν; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συνέβη στα αλήθεια. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η Samantha (αυτό το είδωλο!) έλειπε από την πρώτη σεζόν της σειράς (θεωρητικά ο χαρακτήρας ζει πια στο Λονδίνο). Να πω εδώ, πως εμείς τα λαγονικά που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο, στη σκηνή που η Carrie ανοίγει το κινητό της και επισκέπτεται την επαφή στο κινητό της Samantha Jones και να σκρολάρει λίγο στα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, υποψιαστήκαμε την επικείμενη επάνοδο της Catrall στη σεζόν που θα ακολουθούσε. Και είναι λογικό! Με τόση δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε από τους φανατικούς, η παραγωγή έπρεπε να επανορθώσει.

Στη νέα σεζόν του And Just Like That.., που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο HBO Max στις 22 Ιουλίου έχει γραφτεί μια σκηνή-επιστροφή της Samantha, μάλλον προπομπός για την ολική επιστροφή της στην 3η σεζόν.

Αυτή η πληροφορία πραγματικά μας έφτιαξε την ημέρα. Γιατί εκτός των άλλων, ανυπομονούμε να δούμε τι έχει γίνει η Samantha και πώς έχει εξελιχθεί το στιλ της. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είναι η μοναδική που όλα αυτά τα χρόνια κάνει real-life παρέα με την Patricia Field και φυσικά η τελευταία επιμελείται και όλες της τις εμφανίσεις καθώς και τον χαρακτήρα που παίζει στη νέα σειρά του Netflix, Glamorous, όπου πρωταγωνιστεί. Η νέα αυτή σειρά εντωμεταξύ βγαίνει επίσης στις 22 Ιουνίου. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Και πολλά είπαμε. Ας αφήσουμε το στιλ της Samantha να μιλήσει μόνο του και να πάρει ρεβάντζ σε αυτό το beef που έχει δημιουργηθεί.  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα