Danny Masterson: Στη φυλακή ο ηθοποιός για δύο βιασμούς – Αντιμέτωπος με ποινή 30 ετών έως ισόβια
Credit: dannymasterson/Instagram

Ο ηθοποιός Danny Masterson καταδικάστηκε για δύο από τους τρεις βιασμούς, οι οποίοι φέρεται να συνέβησαν μεταξύ 2001-2003. Ο ηθοποιός, που συνελήφθη το 2020, τώρα ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με μέγιστη ποινή 30 ετών έως ισόβια μετά την καταδίκη του.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία στην επαναληπτική δίκη, οι ένορκοι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισαν ότι ο 47χρονος Danny Masterson είναι ένοχος για δύο κατηγορίες βιασμού, όπως ανέφεραν οι Los Angeles Times.

Αφού οι ένορκοι συσκέφθηκαν για περισσότερες από επτά ημέρες, μια τρίτη κατηγορία βιασμού οδήγησε σε αποχή, με 8-4 ενόρκους να ψηφίζουν υπέρ της καταδίκης, σύμφωνα με το Variety.

Ο ηθοποιός του “That ’70s Show” δεν αντέδρασε ιδιαίτερα στην ετυμηγορία, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο των Los Angeles Times, Meghann Cuniff, η οποία σημείωσε ότι τα μέλη της οικογένειάς του “πάλευαν με τα δάκρυα” και ότι η σύζυγος Bijou Phillips άρχισε επίσης να κλαίει.

Η Cuniff ανέφερε ότι η δικαστής Charlaine Olmedo είπε: “Μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας; Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Αλλά αν όχι, θέλω να βγείτε έξω.”

Οι αξιωματικοί πέρασαν χειροπέδες στον Masterson και αμέσως οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος έως την επόμενη ακρόαση στις 4 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Cuniff.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα