Γαλαζοαίματοι στα Γαλάζια: Άραγε ξέρετε γιατί η βασιλική οικογένεια φοράει συνέχεια μπλε;
Credit: katemiddletonprincessofwales/Instagram

Όταν μιλάμε για στιλ και φινέτσα, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας.

Και, φυσικά, μια από τις πιο γοητευτικές προσωπικότητες άπου ξεχωρίζουν σε αυτό τον κόσμο της μόδας είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton. Πώς καταφέρνει η Kate να διατηρεί αυτό το υπέροχο στιλ που την καθιστά πάντα εντυπωσιακή και γιατί τη βλέπουμε να φορά συνεχώς ένα συγκεκριμένο χρώμα;

Η Καθοριστική Γαλάζια Νότα

Αν υπήρχε ένα χρώμα που θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί χαρακτηριστικό της βασιλικής οικογένειας, αυτό θα ήταν δίχως αμφιβολία το μπλε και όλοι του οι τόνοι. Και πράγματι, η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William, ακόμα και τα παιδιά τους, δεν φαίνεται να αποχωρίζονται ποτέ αυτή την απόχρωση.

Αλλά γιατί αυτή η προτίμηση για το μπλε;

Το Τέχνασμα της Βασίλισσας

Κάποτε, η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιούσε έντονα χρώματα για να ξεχωρίσει και να γίνεται αντιληπτή από μίλια μακριά. Ωστόσο, η Kate Middleton και η γαλάζια εποχή της ίσως και να διαδραματίζει κάτι διαφορετικό. Ίσως, η γαλάζια απόχρωση να αποπνέει γαλήνη και υπευθυνότητα, αντικατοπτρίζοντας τη δημόσια υπηρεσία που η βασιλική οικογένεια υπηρετεί.

Το Μπλε Μυστικό της Kate

Παρατηρήσατε ποτέ πως το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Kate Middleton ταιριάζει πάντα με το σύνολο της; Ένα λεπτομερές στοιχείο που δεν πρέπει να περνιέται απαρατήρητο είναι η ακρίβεια με την οποία η Kate σετάρει το διακριτικό αυτό κόσμημα που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana με την επιλογή των αποχρώσεων του μπλε. Μήπως είναι απλώς τυχαίο; Ή μήπως αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο να διατηρεί τη συνοχή και την αρμονία στα outfits της, αποτίνοντας φόρο τιμής στην εκλιπούσα πεθερά της;

Μιλώντας με την Ενδυμασία

Τα δημόσια πρόσωπα, όπως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συχνά “μιλούν” μέσα από την ενδυμασία τους. Κάθε επιλογή τους μεταφέρει ένα μήνυμα, έναν τρόπο έκφρασης, που δεν επιτρέπεται να εκφράσουν ανοιχτά.

Γι’ αυτό και η γαλάζια απόχρωση δεν είναι απλώς μια τυχαία επιλογή στη γκαρνταρόμπα της Kate Middleton και της βασιλικής οικογένειας, αλλά ένας στρατηγικός τρόπος έκφρασης που τους βοηθά να ξεχωρίζουν, να δηλώνουν υπευθυνότητα και σταθερότητα και να μιλούν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο. Γιατί όπως λένε, η μόδα είναι ένας τρόπος να εκφραστεί κανείς χωρίς να μιλήσει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα