Κάτια Δανδουλάκη: Τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Credit: InStyle Greece Magazine

Η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι», βρέθηκε το μεσημέρι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Ανάμεσα σε πολλά και διάφορα που θυμήθηκε συζητώντας με τη Μαρία, αναφέρθηκε και στη σειρά του Αnt1 “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου. Αποκάλυψε δε πως για να παίξει τον ρόλο, η ηθοποιός που την παρότρυνε δεν ήταν άλλη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα η Κάτια Δανδουλάκη είπε:

“Είχα κάνει πάρα πολύ ωραίες δουλειές. Είχα τη μεγάλη τύχη, γιατί μου γίνονταν ωραίες προτάσεις, όμως ήξερα και εγώ να διαλέγω. Ήμουν πολύ συγκεντρωτική και έλεγα… ‘να το κάνω τώρα αυτό ή όχι’. Τότε ήταν που η Αλίκη μου είπε… μην τολμήσεις να πεις όχι, ξέρω εγώ τι σου λέω». Όταν μίλησα μετά με τον Νίκο Φώσκολο με κέρδισε αμέσως. Δεν το μετάνιωσα ποτέ τον λάτρεψα, γιατί ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου από κάθε άποψη.”

Και συνέχισε: “Όταν πηγαίνω πίσω στην «Λάμψη» σκέφτομαι μονάχα ότι είμαι ευτυχισμένη. Γιατί ήταν ευτυχία το γύρισμα, ευτυχία το θέατρο, ήμουν μαζί με τον Μάριο, δημιουργούσαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα στο θέατρο. Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου, όπως και ό,τι έκανα μέχρι και τη «Λάμψη». Μετά άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί στη δεκαετία του 90’ άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολες οι επιλογές. Το 2000 και πέρα άρχισε να μας παίρνει μία άλλη κατάσταση, μπήκαμε σε μία άλλη ιστορική στιγμή.”

Όμως όπως είπε η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα τις δυσκολίες τις ξεπερνά με το χιούμορ, σατιρίζοντας τον εαυτό της και έτσι μπορεί να δει τον εαυτό της και να τον κρίνει αντικειμενικά.

«Τον εαυτό μου τον κρίνω αντικειμενικά, όχι για να αποκτήσω κόμπλεξ, άλλα για να φτιάξω αυτά που δεν μου αρέσουν. Παραξενεύτηκα με την πρόταση να συμμετέχω ξανά στους Πανθέους. Ήξερα ότι δεν θα κάνω την Μάρμω λόγω ηλικίας, άλλα δεν θυμόμουν τους υπόλοιπους ρόλους. Όταν προβαλλόταν η σειρά δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στον δρόμο. Ο κόσμος με είχε συνηθίσει ως το καλό κορίτσι στους ρόλους και με ρωτούσε πως υποδυόμουν αυτόν τον ρολό που ερωτεύτηκα δυο άντρες“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα