Αυτό είναι το παλτό που φορούν όλες οι Instagrammers

Η εποχή των παλτών έχει επιτέλους φτάσει και εμείς έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην εύρεση του ιδανικού παλτού για τον χειμώνα του 2020. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να βρούμε ένα παλτό που να ταιριάζει με κάθε μας σύνολο και να ταιριάζει με το στιλ μας. Μπορεί το μυαλό μας να πηγαίνει αυτομάτως σε ένα κλασικό μαύρο ή μπεζ παλτό, ωστόσο οι fashionistas έχουν να μας κάνουν μία διαφορετική πρόταση.

Αρκετές instagramers έχουν ξεχωρίσει ένα double breasted καρό παλτό, με το οποίο δημιουργούν σύνολα για κάθε πιθανή περίσταση. Το ξεχωριστό σε αυτό το παλτό είναι το καρό μοτίβο του, το οποίο συνδυάζει δύο αποχρώσεις του γκρι. Μία πιο σκούρα και μία πιο light. Έτσι, συνδυάζει έναν πιο casual χαρακτήρα αλλά και μία πιο formal αισθητική.

Φυσικά, μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε εκτός από το να επιλέξετε ένα γκρι καρό παλτό, είναι να προτιμήσετε ένα παλτό στην αγαπημένης σας γκρι απόχρωση. Όποια και αν είναι αυτή. Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να επιλέξουμε τον τόνο που ταιριάζει με την επιδερμίδα μας.

Εάν λοιπόν θέλετε να επενδύσετε σε ένα γκρι παλτό, εμείς ξεχωρίσαμε τα δικά μας αγαπημένα και σας τα παρουσιάζουμε.

 

Πώς φορούν τα κορίτσια της μόδας αυτό το παλτό;