Αυτά είναι τα παπούτσια και οι τσάντες που επιλέγουν οι πιο stylish γυναίκες στον κόσμο

Pixel Formula

Ένα αξεσουάρ, μια ωραία τσάντα και ένα καλό ζευγάρι παπούτσια μπορούν να μεταμορφώσουν ένα look κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι stylish γυναίκες. Μια ματιά στο Instagram και στις φωτογραφίες των πιο διάσημων fashion influencers είναι αρκετή για να εμπνευστούμε για τα looks μας και να ανακαλύψουμε τα πιο όμορφα αξεσουάρ για αυτή την εποχή.

Η influencer Alyssa Coscarelli μας δείχνει πώς να συνδιάσουμε μια mini bag του brand Loewe χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι καινούργιες τσάντες του brand είναι όσο μικρές χρειάζεται ώστε να χωρούν τα απαραίτητα.

Μόνο η ιταλίδα Maria Bernard θα μπορούσε να κάνει τα clogs να φαίνονται τόσο stylish. O Fabrizio Vitti τα επαναφέρει στην μόδα σε μια πιο μοντέρνα τους εκδοχή και πολύ πιθανό να τα δούμε την άνοιξη φορεμένα από τους πιο τολμηρούς.

Τα mules απο το brand By Far θα σας συνοδεύσουν σε πολλές εμφανίσεις καθώς μπορούν να φορεθούν με cropped τζιν παντελόνι και ένα cardigan όπως προτείνει η Sabina Socol αλλά και με πιο επίσημα look.

Έχουμε συναντήσει πολλές φορές τα παπούτσια Bottega Venetta και η συγκεκριμένη απόχρωση της άμμου είναι η πιο δημοφιλής καθώς συνδυάζεται εύκολα και δείχνουν υπέροχα με flared παντελόνες.

View this post on Instagram

Good colors ? @willew3

A post shared by Reese Blutstein (@double3xposure) on

Η Reese Blutstein μας δείχνει να μην φοβόμαστε τα χρώματα και ειδικά στα αξεσουάρ όπως αυτή η εκκεντρική τσάντα από το brand Simon Miller σε έντονο κίτρινο.

View this post on Instagram

Coffee Run

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Η κλασική μαύρη τσάντα είναι απαραίτητη αλλά το twist που προτείνει το brand Jil Sanders την κάνει minimal και μοντέρνα μαζί.

9 nail art σχέδια που θα σε βάλουν αμέσως σε ανοιξιάτικο mood:

Αυτό είναι το ωραιότερο φόρεμα για γυναίκες με καμπύλες: