Απομιμήσεις παντού! Σοκαρισμένη πελάτισσα ισχυρίζεται ότι τα Saks της πούλησαν «μαϊμού» παπούτσια Bottega Veneta
Bottega Veneta κίτρινα σανδάλια
Credit: New Bottega/Instagram

Κι όμως! Πλέον δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανέναν!

Σε μια σκανδαλώδη αποκάλυψη στα social media, μια γυναίκα που κατοικεί στο Σικάγο κατήγγειλε πως τα καταστήματα Saks Fifth Avenue της πούλησαν «μαϊμού» παπούτσια του οίκου Bottega Veneta, σοκάροντας τους πιστούς τους πελάτες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε στο φως μέσω ενός βίντεο διάρκειας 42 δευτερολέπτων. Αμέσως έγινε viral στο TikTok με πάνω από 1,4 εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο, η γυναίκα περιέγραψε πώς ανακάλυψε πως τα παπούτσια που αγόρασε δεν ήταν γνήσια προϊόντα, αλλά μαϊμού!

Πώς το κατάλαβε; Καταρχάς, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των παπουτσιών αφού πήγε στο κατάστημα Bottega Veneta, όπου της επιβεβαίωσαν πως τα συγκεκριμένα δεν ήταν γνήσια προϊόντα. Στο βίντεο, παρουσίασε τα παπούτσια που είχε αγοράσει δίπλα σε γνήσια του οίκου Bottega Veneta, αναδεικνύοντας τις διαφορές σε λεπτομέρειες όπως η ποιότητα κατασκευής, το χρώμα και το ύφασμα. Επιπλέον, παρατήρησε διαφορές στη συσκευασία των παπουτσιών, όπως το χρώμα και το υλικό της σακούλας. Με βάση αυτές τις παρατηρήσεις, κατέληξε στο ότι τα παπούτσια που είχε αγοράσει δεν ήταν τα αυθεντικά.

@babybeau

SAKS what is going on here ??? @Saks Fifth Avenue @Bethenny Frankel

♬ original sound – BABY BEAU

Η αντίδραση των Saks

Σε αντίδραση στο σκάνδαλο, εκπρόσωποι των Saks Fifth Avenue δήλωσαν ότι έχουν ξεκινήσει άμεση έρευνα για το περιστατικό. Το κατάστημα υπογράμμισε επίσης ότι έχουν επιβάλει αυστηρότερες διαδικασίες επιστροφής και πιστοποίησης προϊόντων. Και όλα αυτά για να προστατεύσουν τους πελάτες τους από τέτοιου είδους απάτες.

Η επιρροή στα κοινωνικά δίκτυα

Η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς χρήστες να εξιστορούν παρόμοιες εμπειρίες αγορών με πλαστά προϊόντα στα Saks Fifth Avenue. Αυτό αναδεικνύει τη σοβαρότητα του προβλήματος και την ανάγκη για δράση από την πλευρά του καταστήματος.

Οι καταναλωτές αναμένουν να ληφθούν σοβαρά μέτρα από τα Saks Fifth Avenue προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η αξιοπιστία των προϊόντων που προσφέρουν. Η εμπιστοσύνη του κοινού είναι καθοριστική για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία ενός καταστήματος στον κλάδο της πολυτελούς μόδας και ομορφιάς, γι’ αυτό και υποθέτουμε πως οι πωλήσεις τους μάλλον θα είναι μειωμένες το επόμενο εξάμηνο!

@howdyfolks72

@Saks Fifth Avenue I need answers

♬ original sound – howdyfolks
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα