Θα αφήσουμε τα κολάν στη ντουλάπα- Αυτές οι φόρμες γυμναστικής ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες

Instagram @fashionnes_blog

Στη ντουλάπα μίας γυναίκας υπάρχουν διάφορα κομμάτια. Κάποια είναι ιδανικά για το γραφείο και κάποια για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Κάποιες για τις casual βόλτες μας και κάποιες για τις πιο επίσημες περιστάσεις. Υπάρχουν όμως και κάποια items που τα ξεχωρίζουμε λίγο περισσότερο, επειδή μας κάνουν να νιώθουμε σούπερ άνετα όσες ώρες και αν τα φοράμε. Είναι εκείνα που ταιριάζουν τέλεια στη σιλουέτα μας, δεν μας πιέζουν καθόλου και γενικά νιώθουμε υπέροχα κάθε φορά που τα φοράμε. Τα αθλητικά παντελόνια είναι σίγουρα ένα από αυτά τα κομμάτια.

Ωστόσο, το να βρει μία γυναίκα το αθλητικό παντελόνι που θα της ταιριάξει άψογα δεν είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία. Κάποιες φόρμες γυμναστικής είναι άνετες, αλλά μας προσθέτουν παραπάνω από τον επιθυμητό όγκο ενώ κάποιες άλλες έχουν την ιδανική γραμμή αλλά δεν μας αρέσει πολύ το ύφασμα τους. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται λίγη έρευνα και αρκετές δοκιμές μέχρι να βρούμε τα αθλητικά παντελόνια που μας ταιριάζουν άψογα.

Εάν μάλιστα βρίσκεστε στη διαδικασία εύρεσης του ιδανικού παντελονιού, αυτή η αθλητική φόρμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Πρόκειται για τις φόρμες που φορούσαμε οι περισσότερες γυναίκες στα μέσα του 2000 και είναι εκείνες που στο τελείωμα τους γίνονται πιο στενές. Αυτά τα παντελόνια λοιπόν επανέρχονται στην fashion επικαιρότητα και πρόκειται να κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Συνδυάζονται με τις αγαπημένες μας φούτερ μπλούζες, αλλά και με πουλόβερ και sneakers για τις casual chic εμφανίσεις μας.

Sweatpants
14,99 € H&M

Sports trousers
29,99 € H&M

Sweatpants with side stripes 14,99 € H&M