Ο χρόνος πάντα μετρά, φορώντας όμως το πιο υπέροχο smartwatch μετρά αλλιώτικα…

Πάντα θα κυνηγάμε το χρόνο. Κι αυτός θα στέκεται τις περισσότερες φορές μπροστά μας με τον πιο αυθάδικο τρόπο. Θέλουμε τόσα να προλάβουμε, να κάνουμε μαζί του. Κι αυτός μένει γύρω μας, μπροστά μας, αλλά και πίσω μας να μας παρακολουθεί, προσπαθώντας να διορθώσει, συντονίσει και κυρίως διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν. Το θέμα όμως πάντα είναι να μπορούμε να τον αποδεχθούμε και κυρίως να τον απολαύσουμε.

Είναι τέτοια η εποχή, που ο χρόνος που χάνουμε, καθώς κινούμαστε βιαστικά, δεν μας επιτρέπει να δούμε τα μικρά σωστότερα. Φορώντας, όμως το πιο υπέροχο smartwatch μετρά αλλιώτικα…

Τo Garmin, Vivomove Sport είναι το smartwatch που λατρέψαμε. Φορέθηκε στην ωραιότερη αποστολή μόδας και ομορφιάς στο Παρίσι. Και δηλώνουμε in love μαζί του!

Το Vivomove Sport της υπέροχης Garmin είναι πολύ περισσότερα από ένα όμορφο ρολόι. Είναι ένα υβριδικό smartwatch, που συνδυάζει δείκτες με οθόνη αφής για όλους εμάς που θέλουμε να συνδυάσουμε στιλ και δράση.

Η κρυφή οθόνη αφής αλληλοεπιδρά με τις κινήσεις και είναι ορατή μόνο όταν τη χρειαζόμαστε. Στην οθόνη του εμφανίζονται μηνύματα, κλήσεις, emails, ειδοποιήσεις social media και τόσα ακόμη, που ξεκάθαρα το τοποθετούν ως must φιλαράκι στα καθημερινά.

Προφορτωμένες αθλητικές εφαρμογές που περιλαμβάνουν περπάτημα, τρέξιμο, κολύμβηση σε πισίνα, γιόγκα, pilates, αερόβια και πολλά άλλα γίνονται κομμάτι μίας ρουτίνας και καθώς αυτό συνδέεται με το GPS καταγράφει εξωτερικές δραστηριότητες, αισθήσεις… τόσα πολλά κι άλλα τόσα!

Το πιο μαγικό απ’ όλα με το Garmin, Vivomove Sport είναι ότι μέσα απ’ αυτό και τις αλλιώτικες ειδοποιήσεις του, το σώμα δείχνει πώς λειτουργεί καλύτερα με τις εκτεταμένες κινήσεις υγείας, που περιλαμβάνουν παρακολούθηση ενέργειας “Body Battery”, παλμικό οξύμετρο, εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου, επίπεδα στρες, παρακολούθηση υγείας της γυναίκας κ.α.

Το ρεπορτάζ λέει ότι είναι και αδιάβροχο (έως τα 50μ.), ενώ η προσωπική μας εμπειρία επιβεβαιώνει την εκπληκτική αυτονομία μπαταρίας μέχρι 5 ημέρες!

Σας το προτείνουμε από καρδιάς!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα