Καθαρά Δευτέρα: 3 make up looks σε γήινους τόνους που μπορείς να αντιγράψεις σήμερα

Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας είναι επιτέλους εδώ και εμείς ανυπομονούμε να κάνουμε βόλτες στην εξοχή. Είτε ανήκεις στις τυχερές που έχουν πάει εκδρομή είτε επέλεξες να μείνεις στην πόλη σου, εκμεταλλεύσου αυτή την ημέρα για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να χαρείς τον καλό καιρό.

Φυσικά, για να είναι ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή η ημέρα, θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά το look σου. Και η συμβουλή που θα σου δώσουμε για σήμερα είναι να είσαι όσο πιο απλή γίνεται, τόσο στο σύνολο όσο και στο μακιγιάζ σου.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσεις –τουλάχιστον για σήμερα- στο σπίτι το αγαπημένο σου κραγιόν ή το eyeliner σου και να δημιουργήσεις ένα απλό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις σήμερα όπως και κάθε μέρα είναι να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό προσώπου. Εάν μάλιστα έχεις στη συλλογή σου αντηλιακό με χρώμα ακόμα καλύτερα. Επίσης μη χρησιμοποιήσεις πούδρα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό. Άπλωσε μία μικρή ποσότητα ρουζ στα ζυγωματικά σου και φρόντισε να φτιάξεις τα φρύδια σου. Όσον αφορά στο μακιγιάζ των ματιών, μία nude σκιά και η αγαπημένη σου mascara είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Τέλος άπλωσε ένα lip balm ή ένα nude κραγιόν στα χείλη σου και είσαι έτοιμη για τη βόλτα σου.

 

 

Δες επίσης τα nail art σχέδια που αξίζει να δοκιμάσεις εάν λατρεύεις το κοκκινο:

 

Αυτά είναι τα αγαπημένα μας αντηλιακά προσώπου για αυτή την εποχή: