Η Taylor Swift υποδύεται έναν άντρα στο καινούργιο της videoclip κι έχει σημαντικό λόγο που το κάνει

Έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, υποδύεται η Taylor Swift στο καινούργιο της βιντεοκλίπ, το «The Man».

Στο  βίντεο κλιπ βλέπουμε την pop star να υποδύεται έναν άντρα που καπνίζει πούρο, επισκέπτεται strip clubs και μάλιστα σε ένα από τα πλάνα τη βλέπουμε να κατεβαίνει για να ουρήσει σε έναν τοίχο ενός υπόγειου σιδηροδρόμου, όπου είναι γραμμένοι οι τίτλοι των έξι albums τους οποίους η Swift είχε κυκλοφορήσει με την Big Machine Records, πριν τη διαμάχη της με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας, Scooter Braun.

Η ίδια, πριν από λίγους μήνες είχε ενημερώσει τους followers της στο Twitter πως οι managers της Big Machine Records,  δεν της επέτρεπαν να ερμηνεύσει τραγούδια από τα παλιότερα albums που έχει κυκλοφορήσει στα American Music Awards.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί η Taylor έχει σκοπό να ξανά ηχογραφήσει αυτά τα τραγούδια με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία και αυτό είναι κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους πρώην manager της, Scott Borchetta και Scooter Braun.

Δείτε παραπάνω το videoclip.