Ιzakaya: Ταξίδι στην Άπω Ανατολή
Φωτογραφία με ιαπωνέζικα φαγητά από τα izakaya ιαπωνικό εστιατόριο
Credit:: izakaya_athens/Instagram

Με ανανεωμένο και εξαιρετικά γευστικό μενού το ιαπωνικό εστιατόριο «Izakaya» γράφει φέτος νέα σελίδα στην ιστορία του, συνδυάζοντας άριστα τη διασκέδαση με τη γαστρονομία σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο, με χαλαρό mood και μουσικές σε υψηλά ντεσιμπέλ. Πλημμυρισμένο από ανθισμένες κερασιές, αναδεικνύει από την πρώτη στιγμή την ιδιαίτερη διακόσμησή του που συνδυάζει άριστα το μάρμαρο με το ξύλο και το γυαλί.

Σε πρώτο πλάνο η ανοιχτή κουζίνα όπου οι Γρηγόρης Μυρσιάδης και Σωτήρης Λίτσας μαζί με την ομάδα τους εκτελούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μενού που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, με γεύσεις που παντρεύουν ανατρεπτικά και γευστικότατα την ιαπωνική κουζίνα με ελληνικές πρώτες ύλες.

Από το νέο μενού αγαπήσαμε όλα τα πιάτα, αλλά ορισμένα λίγο περισσότερο, όπως τα sando με κοτόπουλο katsu, τα surf n tufa gyoza, το donburi με ψητή πάπια, τα nori taco maguro και το tropical brûlée. Σταθερή αξία αποτελούν τα mini burgers, η σαλάτα maguro soba, τα rolls και πολλές ακόμα προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία.

Όλες οι γεύσεις συμπορεύονται αρμονικά με τα signature cocktails του βραβευμένου bartender Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, καθώς και με την αξιόλογη λίστα κρασιών, με περισσότερες από 80 ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και τη μικρή γκάμα επιλογών σάκε.

«Izakaya», λουκιανού 8, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7257776

Πηγή: real taste & style Tεύχος Ιανουαρίου 2024

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα