Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ένας δημοσιογράφος με έβγαλε φωτογραφία έξω από την εντατική – Τον έπιασε ο γιος μου και…»
Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Τζένη Θεωνά για τον γιο του, Στέργιο και τον ρόλο του ως πατέρας.

Με το που γεννήθηκε ο γιος μου, άρχισα τη ζωή μου να την κοντρολάρω και να την ελέγχω, όχι βάσει της δουλειάς μου που είχε αρχίσει και έμπαινε σε δημιουργική ρώτα, όσο βάσει του παιδιού. Όταν ήταν δυο ετών χώρισα, για λόγους προσωπικούς. Και μάλιστα, έτσι απλά ερωτεύτηκα, δεν το ήθελα. Αγαπούσα τόσο πολύ το παιδί μου και εκτιμούσα τη μητέρα του. Αλλά όταν ερωτεύεσαι, χάνεις τη Γη κάτω από τα πόδια σου“, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

“Χωρίζοντας, η μοναδική μου έννοια, ήταν να μην είμαι απούσα περίπτωση για το παιδί μου. Είχα δουλειά, πήγαινα στη δουλειά, έφευγα και ξαναγύρναγα στον Στέργιο. Ξαναγύρναγα να τον κοιμίσω. Δε του είπα ποτέ μια κακή κουβέντα για τη μάνα του.

Και συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Τη δική μου δημοσιότητα την αντιμετώπισε με απόσταση, με κριτική, με πολλή δυσκολία έπαιρναν δήλωση από τον Στέργιο. Τελευταία φορά θυμάμαι, ήμουν πέρυσι στην εντατική, και ήρθε ένας δημοσιογράφος να βγάλει μια φωτογραφία όταν έβγαινα από την εντατική, ήμουν μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου, που δεν είναι αυτής της λογικής, και του έλεγε “δε ντρέπεσαι”. Είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, με βαρύτητα, με ουσία στον λόγο του“.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα