Η κουζίνα στο Σμαράγδι του Ισημερινού είναι τόσο ξεχωριστή, όσο και τα χιλιάδες νησιά του. Όλα όμως τα ενώνει η αγάπη για τα μπαχαρικά. Εν ολίγοις. Η μυρωδιά του μοσχοκάρυδου και της πιπεριάς τσίλι τυλίγει ολόκληρη την Ινδονησία. Τα μπαχαρικά χρησιμοποιήθηκαν εδώ για να νοστιμίσουν το φαγητό πολύ πριν τα ανακαλύψει ο υπόλοιπος κόσμος, αν … Συνεχίστε να διαβάζετε το Iνδονησιακές γεύσεις.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί