Η επιμονή ενός Ινδού ονόματι Eniyavan, ο οποίος το 2015 έφτιαξε 1.328 διαφορετικά idli, ήταν αυτή που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οδήγησε στην ανακήρυξη της 30ής Μαρτίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Idli. Με αφορμή αυτή, γνωρίζουμε κι εμείς τα ψωμάκια ατμού από ρύζι και φακή, που είναι εξαιρετικά δημοφιλή για πρωινό στη νότια Ινδία. Αν και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γεύση από την Ινδία.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί