Πένες ολικής άλεσης με μπούκοβο

Βράζουμε και σουρώνουμε τις πένες ανάλογα με τις οδηγίες του κουτιού.

Τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το μπούκοβο και ανακατεύουμε καλά.

Στην συνέχει προσθέτουμε τα ντοματίνια και τις μπαλίτσες μοτσαρέλας.

Ανακατεύουμε πάλι, μεταφέρουμε τις πένες στην πιατέλα σερβιρίσματος και διακοσμούμε με την κάπαρη και τον φρέσκο βασιλικό.

ΥΛΙΚΑ:

500γρ πένες ολικής άλεσης (βρασμένες al dente)
6-8 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
1-2 κ.σ. μπούκοβο
250γρ ντοματίνια
200γρ. μοτσαρέλα
50γρ κάπαρη
λίγα φρέσκα φύλλα βασιλικού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα