Μακαρόνια με μελιτζάνα και βασιλικό

1. Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες με τη φλούδα για 10 λεπτά και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε για άλλα 4 λεπτά και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, τον βασιλικό και το αλάτι.

2. Σιγοβράζουμε περίπου 25 λεπτά.

3. Μετά, ανοίγουμε το καπάκι δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

10 – 12 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 – 3 μελιτζάνες φλασκές (1 kg) κομμένες σε κυβάκια
2 κρεμμύδια (λιωμένα στο multi)
2 – 3 κουταλάκια του γλυκού ξερό
700gr σάλτσα ντομάτας (1200γρ φρέσκια ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη)
4 μεγάλες μπάλες μοτσαρέλας
Αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα