Διαγωνισμός LG Clean Eating Challenge με δώρο-LG Linear Ψυγειοκαταψύκτη με τεχνολογία NatureFRESH™

Οι φρέσκες πρώτες ύλες αποτελούν το κύριο συστατικό για  μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, γι’ αυτό και η συντήρησή τους παίζει καταλυτικό ρόλο. Η LG Electronics (LG), διοργανώνει έναν Clean Eating Challenge Διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κάνουν δικό τους έναν LG Linear ψυγειοκαταψύκτη με τεχνολογία NatureFRESH™, ώστε να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα και να υιοθετήσουν έτσι υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Ο τρόπος συμμετοχής πραγματοποιείται με μερικά απλά, δημιουργικά και ευχάριστα βήματα, καθώς οι χρήστες καλούνται να ακολουθήσουν την @lg_hellas στο Instagram, να δημιουργήσουν ένα υγιεινό πιάτο με φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, να το ανεβάσουν στη φόρμα συμμετοχής και να συμπληρώσουν εκεί τα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Ιουλίου έως και τις 25 Αυγούστου και οι δύο τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου. Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι ο Ψυγειοκαταψύκτης GBP62DSNFN και ο GBB72PZEFN.

Χάρη στις τεχνολογίες LINEARCooling™ και DoorCooling, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα μέσω του ακριβή ελέγχου της θερμοκρασίας. Η τεχνολογία LINEARCooling™ καθιστά δυνατή τη διατήρησή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας έως ±0,5℃[1], ενώ η τεχνολογία DoorCooling+™ παρέχει αρμονική ψύξη έως και 32%[2] ταχύτερη από το συμβατικό σύστημα ψύξης.

Με ειδικά ράφια για ξεχωριστή αποθήκευση κάθε είδους τροφίμων, τα προϊόντα διατηρούν  αναλλοίωτη την φρεσκάδα και την νοστιμιά τους για περισσότερο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, το ράφι FRESHConverter™ δίνει τη δυνατότητα επιλογής της ιδανικής θερμοκρασίας για το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Αποτελεί τον ιδανικό χώρο αποθήκευσης κρεάτων ενώ με εύκολους τρόπους μπορεί να παραταθεί ακόμα περισσότερο η διατήρησή τους.

Τέλος, το ράφι FRESHBalancer™ βελτιστοποιεί τα επίπεδα υγρασίας ρυθμίζοντας μέσω του κινούμενου διακόπτη την υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία διατηρώντας τα δροσερά και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

[1] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG για τη μέτρηση της μέσης απόκλισης θερμοκρασίας αιχμής στο χώρο των φρέσκων τροφίμων, μεταξύ των μοντέλων LGE ψυγειοκαταψύκτης GBB72NSDFN (±0,5 ), French Door GF-L570PL (±0,5 ), ψυγείοντουλάπα J811NS35 (±0,5 ), δίπορτο ψυγείο B607S (±0,5 ) και δίπορτο ψυγείο B606S (±1,0 ).

[2] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 σε 8 μεταξύ του μοντέλου NonDoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα