Φαίη Κοκκινοπούλου-Αντώνης Καφετζόπουλος: Περήφανοι γονείς στην ορκωμοσία του γιου τους

Ο γιος της Φαίης Κοκκινοπούλου και του Αντώνη Καφετζόπουλου ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Όπως ήταν φυσικό οι περήφανοι παρέστησαν στην τελετή ορκωμοσίας του 23χρονου Σπύρου και τον καμάρωσαν σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής του.

Ο Σπύρος Καφετζόπουλος πόζαρε χαμογελαστός αγκαλιά με τη μητέρα του και κρατώντας στα χέρια το πτυχίο του. Στην τελετή ορκωμοσία παρέστη και ο μεγάλος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, ο Γιώργος, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός.

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για την ορκωμοσία του γιου του.

“Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες – το πτυχίο είναι η απόδειξη – ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα