Γιώργος Καφετζόπουλος: Η αποκάλυψη του γιου του Αντώνη Καφετζόπουλου για την άγνωστη σύλληψή του

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα του Αντώνη Καφετζόπουλο, την υποκριτική, τις “αταξίες” που έκανε όταν ήταν μικρός, ενώ αποκάλυψε την άγνωστη σύλληψή του.

“Η υποκριτική μου άρεσε λόγω του πατέρα μου. Παλιά που με ρωτούσαν δεν το παραδεχόμουν, και δεν έλεγα και ότι είμαι γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου. Τη δουλειά του πατέρα μου την είχα σαν πλάκα. Γενικά με τους γονείς μου έχω καλή σχέση, με την έννοια ότι μιλάω.  Με τον πατέρα μου πάνω στη σκηνή μου έφυγε το άγχος, με βοήθησε, αισθάνομαι κάτι αστείο. Ξενίζει το χαλαρό μου στυλ, ίσως κάποιος να ήθελε να δείχνω ότι είναι τέλεια μαζί του”, είπε ο Γιώργος Καφετζόπουλος και πρόσθεσε:

“Είχαν χωρίσει οι γονείς μου στα 5 μου, αλλά είχαν καλή σχέση και σέβεται ο ένας τον άλλο, έχω περάσει πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Στην εφηβεία ήμουν πολύ ζωηρός, που έφτανα στο όριο, αλλά όχι αληταράς. Μικρός πετούσα από το μπαλκόνι πράγματα σε ανθρώπους, φρούτα, αβγά.

Με σωφρόνισαν όταν έκανα τέτοιες βλακείες. Είχα ρίξει πέτρα από το μπαλκόνι σε ένα μηχανάκι και ήρθε στο σπίτι ο άνθρωπος και ο πατέρας μου έδειξε εμένα και είπε “αυτός το έκανε”. Όταν ήμουν ανήλικος με είχαν συλλάβει, μετά αθωώθηκα. Δε θα είχαν βγει τα στοιχεία μου στη φόρα αλλά έγινε λόγω του πατέρα μου.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, και με βοήθησε πολύ. Η μητέρα μου κι εγώ έχουμε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του πατέρα μου, τη Φαίη Κοκκινοπούλου. Για την ανάρτηση του πατέρα μου για την Μποφίλιου θα με ενοχλούσε αν είχε μιλήσει άσχημα, φασιστικά ή σεξιστικά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα