Το “παραμυθένιο ταξίδι” της Brigitte Macron γίνεται τηλεοπτική σειρά – Από καθηγήτρια, Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
Brigitte Macron
Credit Brigitte Macron / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ιστορία της Brigitte Macron που από καθηγήτρια έγινε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα αποτυπωθεί σε δραματική τηλεοπτική σειρά που ειναι στα σκαριά.

Οι δημιουργοί της σειράς ανακοίνωσαν ότι θα καταγράψουν το “παραμυθένιο ταξίδι” της Brigitte Macron, καθώς η γνωριμία της με τον νυν Γάλλο πρόεδρο, Emmanuel Macron άλλαξε όλη τη ζωή της.

Η εταιρεία παραγωγής Gaumont, η οποία δημιούργησε την επιτυχημένη αστυνομική σειρά Lupin, δήλωσε ότι αναπτύσσει τη σειρά με τίτλο “Brigitte, μια ελεύθερη γυναίκα”. Η 71χρονη Brigitte γνώρισε για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό της Emmanuel, ενώ δίδασκε στο λύκειό του στην Αμιέν της βόρειας Γαλλίας. Το πρώτο επεισόδιο πρόκειται να καταγράψει αυτή τη συνάντηση, δήλωσε σεναριογράφος.

Η Brigitte Macron είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας και θέλουμε να τον αντιμετωπίσουμε με ρομαντικό, σχεδόν μελοδραματικό τρόπο, λόγω της ρομαντικής διάστασης της μοίρας της”, δήλωσε η συγγραφέας Bénédicte Charles στη Le Figaro.

Οι Macron, που έχουν διαφορά ηλικίας 24 ετών, παντρεύτηκαν το 2007, με τον Emmanuel να γίνεται ο νεότερος πρόεδρος της Γαλλίας.

Μια πηγή από το περιβάλλον της πρώτης κυρίας, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που ακούει για τη βιογραφική ταινία. “Δεν σχετιζόμαστε με αυτό το έργο για το οποίο μάθαμε σήμερα από τον Τύπο” δήλωσε η πηγή.

Το καστ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η σειρά θα έχει διάρκεια έξι επεισοδίων των 45 λεπτών. Η συγγραφή της θα γίνει από την κα Charles και τον Olivier Pouponneau. Η σειρά έρχεται μετά από μια ταινία του 2023 με τίτλο “Bernadette”, στην οποία πρωταγωνιστεί η γαλλική εμβληματική Catherine Deneuve ως σύζυγος του πρώην προέδρου Jacques Chirac.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα