Ταφ Λάθος: Συναυλίες στο σκοτάδι για καλό σκοπό

Ένας από τους κυριότερους εκφραστές και από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους την ελληνικής Hip Hop σκηνής, o Ταφ Λάθος θα δώσει δύο συναυλίες στο σκοτάδι, τις οποίες διοργανώνει η ομάδα “Σπουδαία Events”.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για δύο ξεχωριστές συναυλίες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου.

Το μουσικό εύρος και η δύναμη των στίχων του Ταφ Λάθος σε συνδυασμό με τη μαγική ατμόσφαιρα που προκαλείται στο σκοτάδι, θα δημιουργήσουν μία μουσική εμπειρία.

“Σπουδαία Events”

Τα “Σπουδαία Events” είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 19 εκδηλώσεις στο σκοτάδι με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργο Χατζηπαύλου, Chόres, Απόστολο Ρίζο, The Bad Poetry Social Club, Λόγος Τιμής, Γιάννη Χαρούλη, Πάνο Βλάχο, Κ. Βήτα, Γιάννη Κότσιρα, κ.ά. Η πλειοψηφία των συγκεκριμένων εκδηλώσεων έγιναν sold out σε λίγες μόνο ώρες και τα έσοδα τους υποστήριξαν περισσότερους από 14 οργανισμούς.

Πληροφορίες:

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια:

ΑμεΑ / Άνεργοι / Φοιτητές / Μαθητές: 12€

Προπώληση: 14€

Ταμείο Εισόδου: 16€

Προπώληση εισιτηρίων: Θα ανακοινωθεί σύντομα!
Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα