Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου: Οι παραστάσεις που αξίζει να παρακολουθήσουμε online
@lizapooor

Το θέατρο σήμερα γιορτάζει και μπορεί οι αγαπημένοι μας χώροι ψυχαγωγίας να παραμένουν κλειστοί, εμείς όμως από την άνεση του καναπέ μας έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε παραστάσεις μέσω online streaming. Αυτές είναι οι 4 που ξεχωρίσαμε: 

“Ιστορία χωρίς όνομα” 

Το έργο αφορά το θυελλώδη έρωτα της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη. Πρόκειται για την sold out παράσταση του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, όπου πρωταγωνιστούν οι σπουδαίοι ηθοποιοί, Τάσος Νούσιας, Μπέτυ Λιβανού, Μαρία Παπαφωτίου, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη.

“Ξυπόλυτοι στο Πάρκο”

Το βραβευμένο αριστούργημα του μετρ της κωμωδίας Νηλ Σάιμον παρουσιάζεται από την Happy Production και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές της χρονιάς. Πρωταγωνιστούν οι Αργύρης Αγγέλου, Βασιλική Τρουφάκου, Ελένη Kρίτα και Άρης Λεμπεσόπουλος, ενώ η σκηνοθεσία είναι δια χειρός Ρέινας Εσκενάζυ.

“Havana Danza – Ο ΙΕΡΟΣ ΧΟΡΟΣ”

Το μπαλέτο Danza Contemporanea de Cuba και το Christmas Theater, παρουσιάζουν τη μοναδική παράσταση που συνοδεύεται από κουβανέζικους ρυθμούς και μελωδίες του χοροδράματος του Ιγκορ Στραβίνσκι “Η ιεροτελεστία της Άνοιξης”. Χορογράφος της παράστασης είναι ο Τζωρτζ Κασπέντες. Το μπαλέτο αποτελείται από 25 χορευτές ενώ συμμετέχει και η Ορχήστρα του Μεγάλου Θεάτρου Αλίσια Αλόνσο της Κούβας.

“Madame Butterfly”

Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά το 1990, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να ενσαρκώνουν οι Αλέκος Αλεξανδράκης και Κώστας Αρζόγλου. Το έργο του David Henry Hwang αφορά την αληθινή ιστορία ενός Γάλλου διπλωμάτη στο Πεκίνο, ο οποίος κατηγορήθηκε για κατασκοπία καθώς διατηρούσε ερωτική σχέση με ντίβα της Κινεζικής όπερας για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Η παράσταση προβάλλεται σήμερα 27 και αύριο 28 Μαρτίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα