Έρχεται το Bridget Jones 4 – Έκπληξη με τον Leo Woodall
O Colin Firth, η Rene Zellweger και ο Hugh Grant στην πρεμιέρα της ταινίας "Bridget Jones's Diary" στο Λονδίνο.
O Colin Firth, η Rene Zellweger και ο Hugh Grant στην πρεμιέρα της ταινίας "Bridget Jones's Diary" στο Λονδίνο. Photo by Ferdaus Shamim/WireImage

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η είδηση ότι έρχεται -επιτέλους- η τέταρτη ταινία με την πολυαγαπημένη ηρωίδα Bridget Jones. Οι φήμες ήταν έντονες εδώ και μήνες και πλέον επιβεβαιώθηκε ότι η Renée Zellweger θα υποδυθεί άλλη μια φορά την ηρωίδα που λατρέψαμε.

Η τρίτη και τελευταία ταινία “Το μωρό της Bridget Jones” κυκλοφόρησε το 2016, οπότε οι θαυμαστές της ανυπομονούσαμε για μια συνέχεια. Αν η ταινία, παραμείνει πιστή στο μυθιστόρημα, ο σύζυγος της  Bridget, Mark Darcy, τον οποίο υποδύεται ο Collin Firth, πεθαίνει και εκείνη μένει χήρα με δύο παιδιά.

Έτσι, θα δούμε την Bridget ως ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών που περιηγείται στη σκηνή των ραντεβού, στις εφαρμογές και σε ένα ειδύλλιο με διαφορά ηλικίας. Κι ακριβώς εδώ έρχεται ο Leo Woodall. Οι θαυμαστές του παραληρούν μετά την ανακοίνωση ότι είναι στο καστ της “Bridget Jones Mad About The Boy”.

Ο πρωταγωνιστής του One Day, 27 ετών, αποκαλύφθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία, ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές ποιον ρόλο θα παίξει στο franchise.

Η πλοκή του βιβλίου υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Leo να παίξει και τον ρόλο του νεότερου εραστή της.

Οι θαυμαστές προέβλεψαν επίσης ότι αν η ταινία διαδραματιζόταν στο μέλλον, ο Leo μπορεί να υποδυθεί τον γιο της Bridget και του Mark. Μετά την ανακοίνωση ότι ο πρωταγωνιστής του White Lotus θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, οι θαυμαστές του ηθοποιού μοιράστηκαν τη χαρά τους στο X.

Κάποιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Colin δεν έχει συνδεθεί ακόμη με την ταινία, αφού η Bridget είχε το happy end της στο τέλος της τρίτης ταινίας και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Mr Darcy. Στα βιβλία, ο Mark σκοτώνεται στο τρίτο μυθιστόρημα, ωστόσο οι σεναριογράφοι της ταινίας άλλαξαν το τέλος ώστε να παντρευτεί με την Bridget.

Είναι πιθανό ότι τώρα επέστρεψαν στην αρχική πλοκή και ο χαρακτήρας του Colin θα πεθάνει στην τέταρτη ταινία. Ένας θαυμαστής είπε: “Προφανώς ο κ. Darcy λείπει τι στα κομμάτια, αλλά ο LEO WOODALL; Θα πεθάνω!

Ενώ άλλοι είπαν: “O Leo Woodall, ω Θεέ μου Είναι η μέρα μου αδελφέ Ιησού”, “Ο Leo Woodall στην Bridget Jones, ο άνδρας μου είναι κινηματογραφικός αστέρας!!!”, “Περίμενε, ο Leo Woodall;;; Για την Bridget Jοnes;;;”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα