Υπνοδωμάτια που αποπνέουν πολυτέλεια. Πάρτε ιδέες για τον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας

Είτε το δωμάτιό σας είναι μικρό είτε μεγάλο, το στιλ διακόσμησής σας είναι επίσημο ή casual, είτε αγαπάτε τις νεότερες τάσεις ή τα δοκιμασμένα κλασικά: η κύρια κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι ο αγαπημένος σας χώρος στο σπίτι σας. Τελικά, πού αλλού μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, ολοκληρωτικά και απόλυτα; Εμείς σας δίνουμε 3 προτάσεις για να πάρετε ιδέες.

Haute Minimal Bedroom

Ανάμεσα σε ροδακινί και ροζ αποχρώσεις, το ζεστό φως του ήλιου αποκαλύπτει την αστραφτερή λάμψη των αποχρώσεων της σαμπάνιας σε αυτό το πολυτελές master υπνοδωμάτιο. Οι κουρτίνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή δίνουν έναν δραματικό τόνο, ενώ τα μοντέρνα κρεμαστά φωτιστικά δίνουν μια εκλεπτυσμένη και κομψή όψη στον χώρο.

Ένας γαλήνιος χώρος με πολλές υφές που αποκαλύπτει τα εκλεπτυσμένα υλικά του.
Κρεβάτι: Μaster Bedroom Demiz Bed, HOMMÉS STUDIO
Arcadia Center Table, HOMMÉS STUDIO

Neutral Statement

Ένα μοντέρνο master υπνοδωμάτιο στο οποίο κάθε λεπτομέρεια αποκαλύπτει την ομορφιά και την άνεση. Την απόλυτη έννοια της πολυτέλειας. Το υπνοδωμάτιο εξισορροπεί οργανικά σχήματα με γεωμετρικές γραμμές και λαμπερές λευκές αποχρώσεις με πιο ζεστούς τόνους – πορτοκαλί, πορτοκαλί φθινοπώρου, μουσταρδί και γκρι απαλό. Η συγχώνευση μοντέρνων επίπλων και art-deco απελευθερώνει μια θάλασσα από στρώματα, υφές, αισθήσεις και συναισθήματα.

Ο συνδυασμός κομψών επίπλων art deco με στοιχεία brutal δημιουργεί ένα μοναδικό μοντέρνο υπνοδωμάτιο.
Master Bedroom Isis Bed, HOMMÉS STUDIO
Malala Chest Drawer, HOMMÉS STUDIO

Nude Extravaganza

Όταν το φυσικό φως αγγίζει κάθε επιφάνεια αυτής της ουδέτερης master κρεβατοκάμαρας της δίνει μια λάμψη. Αυτή η λάμψη εισβάλλει και αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια. Η έμφαση στον τοίχο γίνεται πιο τραχιά ενώ η υφή του γεωμετρικού χαλιού γίνεται πιο απαλή. Αυτό είναι το απόλυτο πολυτελές master υπνοδωμάτιο – μια χούφτα μοντέρνα έπιπλα, σιωπηλοί γήινοι τόνοι και ένας ασφαλής χώρος για ηρεμία.

Master Bedroom Jannu Bed, HOMMÉS STUDIO
Luminou Pendant Lamp, HOMMÉS STUDIO
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα